Miért érdemes ágdaráló gépet bérelni a favágás mellé?

Fakivágás, tujasorok kivágása után problémát szokott jelenteni a hirtelen keletkező nem várt mennyiségű zöldhulladék (ágak, gallyak, fatörzsek) Ez nem csak esztétikailag hagy kívánnivalót maga után, hanem sokszor a mindennapos közlekedésben is problémát okoz.
Sok tulajdonos meglepődik, hogy egy fáról akár 40-50 m3 zöldhulladék is lekerülhet a földre, ami egy nagyobb teherautó méretével megegyező mennyiség.

Igény esetén a munka megrendelésekor az ágdaráló gépet nem kell Önnek külön bérelni, azt kedvezményes áron mi biztosítjuk a favágáshoz, így a fáról lekerülő ágak egyből eltűnnek az Ön kertjéből, és így Önnek nincs további problémája velük.

Fontos: Budapest közigazgatási területén egész évben tilos a szabadtéri tűzgyújtás így a fakivágás során keletkező zöld hulladékot konténerben kellene elszállítani, ami az ágdarálásnál 3 – 4x költségesebb megoldás.

Ha a fát már előzetesen kivágták, az sem probléma. Ágaprító gépet ebben az esetben is tud tőlünk bérelni. Az ágdaráló gépet minden esetben kezelővel együtt tudja bérelni. Ebben az esetben keresse fel ágaprító kölcsönzés oldalunkat, ahol további hasznos információkat talál.