Gépparkunk új tagja:

Egy bérelhető 21 m emelőmagasságú kosaras autó

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően cégünk gépparkja egy 21 méter emelőmagasságú kosaras autóval bővült, így az alpin favágás, és az ágdarálás mellett már emelőkosaras autóval is vállaljuk a veszélyes fák kivágását.

Ezen felül kosaras autónk külön is bérelhető, így szinte bármilyen magasban végzendő munkáról legyen is szó, cégünk megbízható partnere lesz a munka elvégzésében. Emelőkosaras autónk kizárólag szakképzett kezelővel együtt kölcsönözhető így a munkavédelmi előírások betartása mellett biztosított a gyors és hatékony munkavégzés.

Emelőkosaras autó bérlés

Milyen szempontok fontosak egy emelőkosaras gépjárműnél?

  • Természetesen a legalapvetőbb az emelési magasság. Ez a mi esetünkben 21 méter. Természetesen nem mindegy, hogy ezt a magasságot a kölcsönözhető kosaras autó egyetlen kitolható teleszkópos gémmel, vagy mint a mi esetünkben -egy sokkal univerzálisabb, nehezebb- bonyolultabb feladatok megoldására is alkalmas- két gém és egy extra kitolható teleszkópos gémmel oldja meg.
  • További fontos szempont, hogy összecsukott állapotban milyen széles és hosszú az emelőkosaras gépkocsi. Befér-e a felállítási helyre. Ha kapun kell beférni, akkor ehhez 210 cm szélességű kapura van szükségünk.  A hosszúsága a kosaras autónak 650 cm. A kitalpaláshoz 250 cm széles helyre van szükségünk.
  • Ha magassági korlát is van, akkor 3m-es magassággal lehet számolni.
  • Az emelőkosaras kisteherautó súlya 3200 kg.

Emelőkosaras autó bérlés 2018-as árak

A kosarasautó bérlés ára 8.500.-FT + ÁFA / óra
Budapest területén belül, a ki- és visszaszállásra + 1-1 órát számítunk fel.
Vidéki munkavégzés esetén kérjük kérjen egyedi árajánlatot.
Áraink 2018. január 1-től visszavonásig érvényesek.

Szolgáltatásaink