Hatalmas a fa, a szomszéd teteje felé nőtt és csak a kertből közelíthető meg. Ki tudják vágni?

Igen. Cégünk életében eddig még nem akadt olyan fa, amelynek kivágására nemet kellett volna mondanunk technikai akadály miatt, és nem sikerült volna biztonságosan, sikeresen kivágni.

A lekerülő gallyakat el tudják vinni?

Igen. Ha a fakivágást és a gallyelszállítást is tőlünk rendeli meg, akkor kedvezményes árat tudunk Önnek biztosítani. Ha esetleg már más, vagy Ön kivágta a fát, vagy a bokrot, akkor is el tudjuk szállítani a zöldhulladékot. Ebben az esetben keresse fel a www.agapritokolcsonzes.hu oldalunkat az árszabásunk megtekintésére.

Megoldható, hogy csak a gallyakat viszik el, darálják le és a fát, méretre vágva megkapom?

Igen megoldható. Kérjen árajánlatot tőlünk, és ezen igényét megrendeléskor jelezze felénk.

Hétvégén is dolgoznak?

Nem. Sajnos hétvégén nem tudunk dolgozni, mivel a favágás, ágdarálás nem hangtalan munka, és mások pihenését zavarná. A hétvégi munkavégzés alól csak egy esetben teszünk kivételt: ha vihar miatt kidőlt fa eltávolítása azonnal szükséges a további károkozás elkerülése végett.

Az árajánlatkérés mennyibe fog kerülni?

Az árajánlatkérés ingyenes. Kérjük töltse ki az árajánlatkérőt, és lehetőség szerint minél több oldalról fotózza le a ki, vagy visszavágandó fát. Az Ön személyes kapcsolattartója 1 munkanapon belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Az emelőkosaras autót, vagy az ágdarálót egyedül is ki tudom bérelni, elvinni egy hétvégére?

Nem. Sajnos ez nem lehetséges. Mindkettő gép veszélyes, és Magyarországon a kezelésükhöz szakirányú végzettség szükséges. A bérelhető gépeket minden esetben képzett gépkezelővel adjuk csak bérbe. Ezen okokból kifolyólag Önnek nem kell kauciót fizetnie. A bérleti díj minden esetben tartalmazza a gépkezelő munkabérét.